Marcus Petäjä Geologi, jolla on humanistisia harrastuksia.

Ajatuksia Länsimetrosta

  • Ajatuksia Länsimetrosta

Kokoomuslainen:
Tuo meidän firmalle voittoja, kun ollaan bisneksessä mukana mutta rajoittaa yksilön valinnanvapautta ajaa omalla autollaan West Endistä Erottajalle.

Suomenruotsalainen:
Jaa..mä ei kulkea meetro. Mä mennä en gång tunnelbana mut siellä haista urin ja olla många ulkomaalainen. Mut mä ei ymmärrä kuinka meetroon laitta veenne? Ei se mahtu sinne!

Kepulainen:
Hyvä tuo kaupunkilaisten helvetinkone, kun meidän Nuorisosäätiön lahjoi..siis sijoitti siihen. Ittehän mä ajan farmarimersulla.

Viherpiiperö:
Hyvä juttu niinq urpanisaation kannalt. Vähentää niinq sillee yxityisautoiluu ja sit mäki pääsen niinq bestisten kaa täält Matikyläst nopeesti staarpaksii!

Vasemmistolainen:
Pakottaa kapitalistinkin vähentämään autoilua. Massakuljetusväline. Suuryritykset tietysti taas sössineet tahallaan tämänkin projektin, koska varastavat julkisia varoja.

Itiksen mummo:
Ka hianooha tuo on, ko hää tulloo! Ka ny mie pääse miu serku luo Kivelahtee kuhuvil! Ka ainaha nää rojektit myöhästelöö ja maksoo enemmän, ko pitäis. Ei täs mitää uutta ol.

Espoonlahden asukas:
Tuo rikollisuutta ja köyhiä ihmisiä tänne!

Feministi:
Fallistinen patriarkaatin sortoväline! Pitkulainen juna menee putkeen kovaa vauhtia! Se on suora analogia seksiin ja seksi on aina raiskausta. Naiset..naisoletetut ahdistuvat pelkästään siitä tapahtumasta, kun metrojuna jatkaa asemalta tunneliin! Miehet ajattelevat silloin vain yhdyntää ja mielessään raiskaavat näin kaikki vaunujen naiset! Omat vaunut eri sukupuolille! Siis sukupuolioletetuille...

Anarkisti:
Vittu meitsi tägää joka vitu asema! Vittu mä käyn potkiis niit junii, misä jotku vitu kytät matkustaa, stna! Vittu syä paskaa saatana länsimetropaskakulli!

Seppo Tapiolasta:
Noh, sen nyt arvasi, että se myöhästyy ja maksaa enemmän. Noh, kuhan nyt saisivat ensi vuonna valmiiksi. Olisi sekin hienoa, että Suomen juhlavuodeksi valmistuisi.

Koivusaaren vaari:
Aina natseilla metrot aikataulussa kulkivat. Joka tunti tuli juna Friedrichstaßen asemalle. Aina nousi uusi natsi junaan. Pommitettiin Berliiniä mutta S-Bahn aina natsin kotiin toi. Hyvin natsi bunkkerista lemmiskelemään vaimon luo taisteluiden välillä bunkkerista pääsi. Länsimetro aina natsin Espoosta Helsinkiin tuo.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Toista vuotta Länsimetron aloittamisesta ja pahimmatkin pelot ovat käyneet toteen. Monen espoolaisen työmatka ja vierailuaika satamakaupungissa on tuplaantunut.

Hyvää joulua ja parempaa tulevaisuutta päättäjille,

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa